keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Asuntomessut etenee ja markkinointisuunnittelmat ovat nyt ajankohtaisia. Yritykseni Moision Taide ja pitokartano Oy sekä Taiteilija Johanna Oras & Johanna Oras Design yhdessä luovat talon taideilmeen.  Tänään julkaistiin Taidekesän Taiteilijat Moision Taidekesässä 2019. Toivottavasti moni messuvieras vierailee myös kultuurihistoriallisessa C.L.Engelin suunnittelemassa Moision kartanossa. Meillä on pidennetyt aukioloajat Asuntomessujen aikana.
Taidenäyttelymme ovat myyntinäyttelyitä!

Olemme omatoiminen matkailukohde Kouvolan seudulla. Kartano on 1820 valmistunut empire kartano ja Elimäen ensimäinen kivirakennus. Nyt on menossa syntymäpäivä ja hääjuhlavarausten tilausviikot kiivaimillaan kohti kesää 2019 muista varata juhlat ajoissa !
Sekä pikkujouluruokailut varataan yleensä loka-marraskuussa. Pitopöytä katettuna 20.12. asti tilauksesta. Palvelemme ryhmiä ja yksittäisiä ruokailijoita pikkujouluaikana.
Olemme valtakunnallinen Matkailukohde
Järjestämme myös pakettimatkoja.

Odotan jo muuttoa ja työmatkan lyhenemistä puolella nykyisestä. Kotimme sijainti on todella hyvä minulle ja Paavon työt on pääkaupunkiseudulla niin Alfredinkujalta on nopea reitti 6-tielle.
Talo alkaa olla ulkopuolelta valmis. Kuistia laudoitetaan parhaillaan.Pieniä maalaushommia vielä.
Sitten autotallin tekoa ja väliseinien rakentamista. Täällä ei hommat lopu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti